Jól ismert tény hogy érzelmeink nem hazudnak! Ha valóba szeretsz valakit akit nem tudsz, és nem is akarsz elengedni, ez soha sem véletlen. Nagy valószínűséggel mágikus szálak fűznek hozzá. Vannak olyan spirituális módszerek mellyel magad mellett tudhatod egy egész boldog életen át.
Rossz kapcsolatban élsz? Szeretnél megszabadulni és békében elválni, megszakítani egy számodra kedvezőtlen helyzetből? Ez is megoldható. Praxisom során több száz sikeres szerelmi és kapcsolati oldást és kötést készítettem.
Fordulj hozzám bizalommal. +36 30 452 2547

Szerelmi kötést akkor szoktam javasolni, ha:

  • Szeretnéd visszaszerezni elveszített szerelmedet, akit nem tudsz elfelejteni.
  • Szeretnéd megszilárdítani házasságodat, kapcsolatodat (Mások ne tudják elvenni párodat)
  • Szeretnél házasságra lépni valakivel, és hosszú boldog áldásos kapcsolatot szeretnél.
  • Egyedül élsz és szeretnél egy hozzád tökéletesen illő párt magadnak.


Szerelmi és kapcsolati oldást akkor javaslok, ha:

  • Szeretnél felszabadulni egy rossz kapcsolatból.
  • Szeretnél békésen és mindkettőtök számára boldog elválást.
  • Szeretnél kilépni szüleid árnyékából, és önálló családot alapítani.


A szerelmi mágiához, csak olyan mágiát alkalmazok melyben mindkét fél javát szolgálja a kötés vagy az oldás. A spirituális úton ugyanis nem létezik rossz döntés.


"Éppen egy nagyon csúnya válás közepén kerestem meg Mirellát, hogy segítsen és mutasson utat nekem, mert ha nem segít meghalok az állandó vádaskodás és gyűlölködés miatt. Féltettem a gyermekeim és a saját életem is. Agresszív volt férjem állanadóan bántott bennünket.... Mirella javaslatára minden nap elvégeztem azokat a kis mágikus gyakorlatokat amiket felírt, és magamnál tartottam a talizmánt amit készített nekem. A rettenetes veszekedések lassan alábbhagytak és mire a tárgyalásra került a sor férjem teljesen megváltozott. Később kiderült, hogy folyamatosan egy angyallal álmodott aki minden este a szeretetre és az elfogadásra sarkallta, és arra hogy ne önmagát hibáztassa a történtek miatt. Bár elváltunk jó a kapcsolatunk a gyerekeket is rendszeresen elviszi, és leszokott az alkoholról is. Egy évvel később megismertem mostani férjemet és újra boldog vagyok egy férfival." Anett Budapest


"SZERESD ÉS KERESD ÖNMAGAD, MERT TE VAGY AZ ÚT ÉS A CÉL.”

Mirella